Cover image imd website

Vacature Constructeur IMd

Wil je na het behalen van je TU Diploma verzekerd zijn van een uitdagende
baan? IMd is op zoek naar pas afgestudeerde en enthousiaste constructeurs.

AGENDA

U-BASE AGENDA

U-BASE AGENDA

DOWNLOAD AGENDA

U-BASE CALENDAR U-BASE CALENDAR (iCal)

After opening the link press the 'Plus sign' in the right corner

Vacature Constructeur IMd

IMd is een jong bureau met een open werksfeer en organisatie in een
inspirerende werkomgeving, een door IMd herontwikkelde loods. Ons kantoor laat zien waar wij voor staan als ingenieurs.          
Zo vinden wij het belangrijk door middel van creatieve oplossingen tot het beste ontwerp te komen. Wij werken aan interessante en diverse projecten. Om deze projecten te realiseren zijn wij altijd op zoek naar nieuwe collega's die ons team willen versterken.
Neem jij graag nieuwe uitdagingen aan, ben je ambitieus en enthousiast? Wil je in een team werken waar echt wordt samengewerkt? Laat het ons weten.

Constructeur 

Functieomschrijving

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste constructeur! Als constructeur ben je verantwoordelijk voor het zelfstandig ontwerpen van constructies. Je bent vanaf het begin van het project betrokken bij het ontwerp en de uitwerking van de constructies. De omvang en complexiteit van het werk worden afgestemd op jouw eigen ervaring en ontwikkeling. Het is jouw taak om met creatieve insteek een slimme, duurzame en financieel haalbare oplossing te realiseren.

Profiel

Je bent in het bezit van een TU diploma Je vindt het ontwerpen van slimme en duurzame draagconstructies uitdagend Je werkt graag in een jong, ambitieus en gedreven team Je beschikt over goede communicatieve eigenschappen Je voelt je naast je persoonlijke ontwikkeling ook betrokken bij de ontwikkeling van het bureau

Wat we je bieden

We bieden een prettige werkomgeving in een ambitieus en ondernemend bedrijf met een platte structuur, een no-nonsense mentaliteit en korte communicatie- en beslissingslijnen. Je hebt een belangrijke functie in een dynamisch en professioneel team en zult daarbij de mogelijkheid hebben om je innovatieve idee├źn uit te werken. Jouw expertise, betrokkenheid en competenties zullen worden beloond met goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden.

Enthousiast?

Mail je CV en motivatiebrief naar mevrouw Nancy Bastemeijer N.Bastemeijer@imdbv.nl. Voor vragen kun je contact opnemen met Remko Wiltjer, directeur, tel.: 010-2012360.