Cover image heijmanstraineeship

Inhouseday & Traineeship Heijmans

In september een Traineeship bij Heijmans Bouw & Techniek beginnen?

AGENDA

U-BASE AGENDA

U-BASE AGENDA

DOWNLOAD AGENDA

U-BASE CALENDAR U-BASE CALENDAR (iCal)

After opening the link press the 'Plus sign' in the right corner

Inhouseday & Traineeship Heijmans

Traineeship Heijmans Bouw & Techniek
Als trainee speel je een belangrijke rol in de mooie projecten die we uitvoeren, onze innovaties en ontwikkelingen in de wereld om ons heen. Wanneer je als kersvers afgestudeerde je carrière bij Heijmans begint, maak je een goede start in een op maat gemaakt opleidingsprogramma. 

Samen werk maken van jouw ambitie 
Met jouw ambitie en opleiding als uitgangspunt bepalen we samen welke functie binnen de organisatie het beste bij je past. Om erachter te komen welke functie dat is, geven we je de mogelijkheid om op verschillende afdelingen een kijkje in de keuken te nemen. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk dat je eerst op een projectlocatie of regiokantoor aan de realisatie van een project werkt, waarna je een half jaar op het hoofdkantoor in Rosmalen meewerkt aan een grote tender en dat je vervolgens bij een van onze specialistische bedrijfsonderdelen aan de slag gaat. Het kan natuurlijk ook zo zijn dat je een bedrijfsonderdeel zó leuk vindt, dat je binnen dat betreffende onderdeel blijft. Of misschien weet jij nu al precies wat je wil en welke eerste baan daar bij hoort. Dan gaan we samen aan de slag om jouw ambitie waar te maken. 

Het Traineeship 
Tijdens het traineeship volg je samen met je collega-trainees een leerzaam opleidingsprogramma van een jaar. Om ervoor de zorgen dat jij een goede start maakt, volg je een combinatie van functie specifieke cursussen, gecombineerd met trainingen op het gebied van o.a. projectmanagement, contractmanagement en communicatie. Behalve kennis en kunde is er binnen het traineeship veel aandacht voor persoonlijke ontwikkeling. Je hebt een mentor die je begeleidt en bij wie je terecht kunt voor vragen en advies. Je hebt veel contact met andere trainees binnen Heijmans en gaan samen op projectbezoek om elkaars werk te zien. Jullie gaan als groep een nieuwe uitdaging aan en weten elkaar te inspireren om het beste uit jezelf te halen. Via deze contacten en diverse stakeholders binnen Heijmans, leer je je toekomstige collega’s goed kennen. Jezelf ontwikkelen gaat immers veel beter als je dat in combinatie en met hulp van anderen doet. 

Wat jij meebrengt 

Jij bent (bijna) in het bezit van een afgeronde hbo- of wo-opleiding in een van de volgende richtingen; bouwkunde, civiele techniek, elektrotechniek, werktuigbouwkunde, milieukunde of vastgoed etc. Je bent nieuwsgierig naar wat je op de arbeidsmarkt te wachten staat en je kunt niet wachten om te ontdekken welke functie het beste bij jou past. Initiatiefrijk, doortastend en resultaatgericht zijn competenties die jou beschrijven. Daarnaast schiet jij niet snel in de stress en heb je een goed organisatievermogen. 

Interesse? 
In september 2019 start er een nieuwe groep met het Heijmans Traineeship. Ben je geïnteresseerd, solliciteer dan door te mailen naar Malissa Broekmeulen (Recruiter) via mbroekmeulen@heijmans.nl . Wij zullen contact met je opnemen om de verdere procedure te bespreken. Nog vragen over de inhoud van het programma? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Dit kan ook telefonisch via 06 11 13 76 91. Op donderdag 25 april 2019 vindt er op het hoofdkantoor van Heijmans een Inhousedag voor onze toekomstige collega’s plaats. Meer informatie over de aanmelding voor deze dag lees je op werkenbijheijmans.nl/vacatures/.