Cover image bc1904 blankenbrg banner 1024x768

Business Course Witteveen+Bos

Business course Blankenburgverbinding:
Wil jij in één dag ervaren hoe het is om bij ons te werken aan integrale projecten?
Inschrijven kan tot uiterlijk woensdag 5 juni

AGENDA

U-BASE AGENDA

U-BASE AGENDA

DOWNLOAD AGENDA

U-BASE CALENDAR U-BASE CALENDAR (iCal)

After opening the link press the 'Plus sign' in the right corner

Business Course Witteveen+Bos

Wat houdt deze business course in?
De Witteveen+Bos business course (inhousedag) is een van onze activiteiten waarmee we je graag kennis laten maken met onze organisatie. In een multidisciplinair team van studenten werk je deze dag aan een integrale, veelzijdige opgave van een actueel project uit onze praktijk. Hierbij word je door een Witteveen+Bos collega begeleid. Naast het werken aan de case kun je deze dag de sfeer bij ons op kantoor proeven en kennis maken met een groot aantal jonge en ervaren collega’s. Kortom; het biedt je een uitgelezen mogelijkheid om te ervaren hoe het is om bij ons ingenieursbureau te werken! Studenten die deze dag al eerder bijwoonden, kenmerken deze dag onder andere als 'Het gehele programma vond ik goed in elkaar zitten, goede afwisseling tussen informatie krijgen en zelf aan de slag gaan', 'Dat er zoveel mensen betrokken waren bij de invulling van de dag en aan het eind nog aanschoven bij het diner gaf mij een welkom gevoel' en 'Het multidisciplinaire aspect en de complexiteit spraken mij aan, waardoor je echt uitgedaagd werd om een goede oplossing te verzinnen'.

Wat ga je doen?
Met als case het project Blankenburgverbinding bij Rotterdam doorleef je een op waarheid gebaseerde ontwerpopgave. Hierbij maak je samen met je team ingrijpende keuzes voor het ontwerp en de realisatie van het project;Je anticipeert op wijzigingen die zich tijdens het project voordoen, waarbij het vinden van duurzame en innovatieve alternatieven een essentieel onderdeel is;Je ontwerpt oplossingen voor onder andere de geo- en constructietechniek, het wegontwerp en de waarborging van de waterveiligheid, en hebt hierbij ook oog voor de omgeving en een eerlijke verdeling van risico’s;Je ervaart hoe het is om samen aan een complex project te werken, bijvoorbeeld door betrokken te zijn bij de onderhandelingen tussen de samenwerkende partijen;Aan het eind van de dag presenteer je als team een integrale oplossing aan een deskundige jury;Je proeft de sfeer bij ons op kantoor en maakt kennis met onze junior én senior collega’s gedurende de dag en het afsluitend diner.

Voor wie organiseren we dit?
Deze business course is gericht op studenten in de Master fase van hun academische studie, specifiek voor studenten van onderstaande studies: civiele techniek (richting hydraulic engineering, building engineering, geo-engineering, watermanagement, structural engineering, environmental engineering);construction management and engineering;bouwkunde;technische bestuurskunde (richting complex systems engineering and management, engineering and policy analysis, transport, infrastructure & logistics, data science and technology).

Het dagprogramma
Het specifieke programma wordt op een later moment bekend gemaakt. De business course start om 09:30 en duurt tot ongeveer 18:00. De dag wordt vervolgens afgesloten met een borrel en een diner.

De locatie
Witteveen+Bos kantoor Leeuwenbrug, Deventer (eventuele reiskosten worden vergoed).

Interesse?
Wil jij tijdens deze business course laten zien wat jij in huis hebt? Vul dan het digitale inschrijfformulier in. Naast je cv ontvangen we ook graag een korte motivatie. Je kunt hierbij denken aan de reden(en) waarom je graag wilt deelnemen aan de business course, wat je wilt leren tijdens deze dag en welke bijdrage je kunt leveren aan het projectteam. Voor vragen over de aanmelding voor de business course kun je contact opnemen met Guus van Emmerik MSc, 0570 69 73 09, of via guus.van.emmerik@witteveenbos.com.