Cover image website picture

Het Pioniersobject

Stalen constructie waarin deelnemers zelf werk- of woonruimtes kunnen ontwerpen en bouwen

AGENDA

U-BASE AGENDA

U-BASE AGENDA

DOWNLOAD AGENDA

U-BASE CALENDAR U-BASE CALENDAR (iCal)

After opening the link press the 'Plus sign' in the right corner

Het Pioniersobject

Stichting Fabrikaat organiseert projecten om plekken nieuw leven in te blazen. Zo bouwden zij een flexibel paviljoen in de oude Honigfabriek in Nijmegen en hebben ze een installatie gemaakt voor het Ruimtekoers Festival in Arnhem.

Voor het komende jaar werken ze samen met deelnemende partijen aan de realisatie van een nieuw project: het Pioniersobject. Dit object bestaat uit een stalen constructie waarin deelnemers zelf werk- of woonruimtes kunnen ontwerpen en bouwen.

Stichting Fabrikaat vraagt nu aan ge├»nteresseerden om mee te denken over de invulling van het Pioniersobject. Hiervoor organiseren ze de zogenaamde Proeftuin-sessies. Tijdens deze sessies kunnen de deelnemers een schaalmodel maken van hun ontwerp. Laat zien met welke creatieve of innovatieve idee├źn studenten civiele techniek komen als het gaat om de invulling van het Pioniersobject.

Lijkt jou dit ook interessant? Stuur dan een e-mail naar u-base@info.org waarin je aangeeft dat je mee wilt doen aan de Proeftuin-sessies. Meer informatie over Stichting Fabrikaat, het Pioniersobject en de Proeftuin-sessies kun je ook vinden op hun website: www.stichtingfabrikaat.nl