Cover image sentijn logo oranje 300dpi

Structural Engineer

Ben jij onlangs afgestudeerd voor je WO Structural of Building Engineering en haal jij veel uitdaging uit het ontwerpen en berekenen van civiele constructies? Dan zijn we op zoek naar jou!

AGENDA

U-BASE AGENDA

U-BASE AGENDA

DOWNLOAD AGENDA

PUBLIC U-BASE CALENDAR

After opening the link press the 'Plus sign' in the right corner

Structural Engineer

Ben jij onlangs afgestudeerd voor je WO Structural of Building Engineering en haal jij veel uitdaging uit het ontwerpen en berekenen van civiele constructies? Dan zijn we op zoek naar jou! 

Organisatie
De organisatie richt zich op het ontwerp van veelal complexe multidisciplinaire infrastructurele projecten, waarbij ze het ontwerp en het management hiervan invullen en de verbinding verzorgen met de werkvoorbereiding en uitvoering. Binnen het vakgebied van constructies en geotechniek is hun expertise zeer breed. Nagenoeg alle soorten van constructies en technieken behoren tot het kennispakket. Als structural engineer bij dit bedrijf beland je in de dynamische wereld van infrastructurele werken. Je werkt binnen een ontwerpteam op projectlocatie of bij het ingenieursbureau. Vanuit hun expertise wordt er gewerkt aan de toenemende vraag naar totaaloplossingen voor complexe en omvangrijke integrale infraprojecten. Deze werkzaamheden doen zij zowel in de tender als de uitvoeringsfase voor (grote) infrastructurele werken, maar ook binnenstedelijke bouwontwikkelingen.

Functie omschrijving
Als structural engineer maak je deel uit van de afdeling engineering en participeer je met meerdere collega ingenieurs aan diverse infrastructurele projecten zoals bijvoorbeeld de zeesluis IJmuiden, de Rotterdamse baan, ze Zuid-as DOK of het aardbevingsproject in Groningen. Je bent hierbij verantwoordelijk voor een voorspoedige en correcte engineering van je project(en) in de beton- en staalbouw. Je taken bestaan in grote lijnen uit het ontwerpen en/of berekenen, dimensioneren en controleren van civiele kunstwerken zoals bruggen, viaducten, sluizen, gemalen, kademuren en aquaducten.

Functie-eisen
• Je hebt een opleiding richting WO civiele techniek met bijvoorbeeld een specialisatie binnen Structural of Building Engineering;
• Je bent een startende ingenieur en hebt de ambitie om door te groeien binnen dit vakgebied;
• Je hebt ervaring en affiniteit met de eurocode en FEM rekenprogramma’s (SCIA Engineer/DIANA/Technosoft) of gelijkwaardig;
• Je bent communicatief sterk, zowel mondeling als schriftelijk, en staat stevig in je schoenen;
• Je kunt je eigen werk goed plannen en organiseren en bent in staat om goed te werken in teamverband;
• Je bent kwaliteitsgericht, zelfstandig en flexibel ingesteld.