Cover image deerns logo

(Junior) projectleider bouwfysica/brandveiligheid

Deerns is op zoek naar (junior) projectleiders op het gebied van de bouwfysica/brandveiligheid. Je staat aan het begin van je carriere, of hebt al enkele jaren werkervaring binnen het werkveld.

AGENDA

U-BASE AGENDA

U-BASE AGENDA

DOWNLOAD AGENDA

PUBLIC U-BASE CALENDAR

After opening the link press the 'Plus sign' in the right corner

(Junior) projectleider bouwfysica/brandveiligheid

Ben jij dit?
Jij | afgestudeerd hbo of WO bouwkunde en of bouwfysica | een grote mate van zelfstandigheid en initiatief | een samenwerkingsgerichte en klantgerichte instelling | goed ontwikkelde communicatieve en commerciële vaardigheden | een goed analytisch vermogen | innovatief | stressbestendig en ondernemend | affiniteit met energie, brandveiligheid, duurzaamheid en installatietechniek | Ervaring met Revit is een pré |

We zijn op zoek naar (junior) projectleiders op het gebied van de bouwfysica/brandveiligheid. Je staat aan het begin van je carriere, of hebt al enkele jaren werkervaring binnen het werkveld. Je weet wat je wilt, bent bereid je nek uit te steken, bent ambitieus en wilt graag een stap verder binnen een professionele organisatie. 

Jouw rol 
In projecten van uiteenlopende aard ben je onderdeel van het projectteam of werk je zelfstandig, onder begeleiding van een ervaren collega, aan vraagstukken op het gebied van de bouwfysica, brandveiligheid en akoestiek. Je voert berekeningen en praktijkgericht onderzoek uit en verwerkt de resultaten in rapportages die bijdragen aan het gebouwontwerp voor onze opdrachtgevers. In deze werkzaamheden wordt je begeleidt, met als doel door te groeien tot zelfstandig projectleider. 

De organisatie
 
Je werkt in een omgeving waarin duurzaamheid in de praktijk wordt gebracht. Met uitdagende (internationale) projecten waarin jij je innovatieve ideeën en creativiteit kwijt kunt. We bieden je ruime opleidings- en ontwikkelingsmogelijkheden in een omgeving waar samenwerking en collegialiteit voorop staan en waar we informeel met elkaar omgaan. 

De afdeling 
Binnen Deerns groeit de adviesgroep Bouwfysica en Energie sinds enkele jaren. En nog steeds zijn we op zoek naar ambitieuze nieuwe collega’s die ons team willen versterken om vanuit ons vakgebied te werken aan uitdagende, duurzame, gezonde en comfortabele gebouwen.

Alle medewerkers op het gebied van bouwfysica en brandveiligheid worden aangestuurd vanuit de adviesgroep Bouwfysica en Energie. Zij zijn hoofdzakelijk werkzaam in de vestigingen van Deerns in Rijswijk, Eindhoven en Zwolle. 

Interesse? Voor meer informatie kun je terecht bij David Wesdorp, manager Bouwfysica en Energie, telefoon 088-374 0505 of solliciteer direct via de sollicitatie button.