Cover image helm

Bayards Traineeship

Het technisch traineeship van Bayards, waar jij je kunt ontwikkelen op het gebied van engineeren, fabriceren en managen in een internationale omgeving.

AGENDA

U-BASE AGENDA

U-BASE AGENDA

DOWNLOAD AGENDA

PUBLIC U-BASE CALENDAR

After opening the link press the 'Plus sign' in the right corner

Bayards Traineeship

Rekenen aan de grote trappentorens voor het nieuwe offshore platform van Shell? Samen met een senior projectleider één van onze internationale projecten managen? Een periode in het buitenland werken samen met onze sales managers? Meewerken aan de assemblage van een helideck? Dit is allemaal mogelijk met het technisch traineeship van Bayards, waar jij je kunt ontwikkelen op het gebied van engineeren, fabriceren en managen in een internationale omgeving. Dit noemen we voluit het Bayards Aluminium Technical Traineeship, ofwel BATT.   

Het programma
Het Technisch Traineeship bestaat uit een tweejarig programma met vier periodes, waarin je als trainee de breedte van Bayards kan ontdekken. Je zal op de afdeling Engineering, Productiemanagement, Projectmanagement en Sales werkzaam zijn, met opdrachten en door mee te werken. Een periode in het buitenland kan een optie zijn. Tijdens het gehele traineeship zal je begeleid worden door een leidinggevende, mentor op directieniveau en een programmamanager.

Wij vragen
·        Je bent beschikbaar per 1 februari 2018;
·        Je bent niet meer dan twee jaar geleden afgestudeerd aan een technische opleiding (HTS/WO) zoals werktuigbouwkunde, scheepsbouwkunde, technische bedrijfskunde of civiele techniek, richting constructies;
·        Je beheersing van zowel de Nederlandse als Engelse taal in woord en geschrift is uitstekend:
·        Je bent gemotiveerd, hebt ambitie, affiniteit met de branche/maakindustrie en wilt je in de breedte ontwikkelen:
·        Je bent in het bezit van eigen vervoer. 

Solliciteren
Je kunt solliciteren op het traineeship tot en met 12 november 2017.  

Meer informatie?
Voor meer informatie over het traineeship kun je contact opnemen met Didi Olde Bijvank, HR Manager via 0184-683000. Meer informatie over Bayards en meer informatie over het traineeship.