Partners

View the partners of U-BASE.

Partners of U-BASE

MAIN PARTNER

ASK Romein

ASK Romein

ASK  Romein is een autonome ontwerper én hoofdaannemer. We beschikken over een uitstekende eigen design- en engineeringsafdeling. We bieden technische expertise in staal-, beton- of houtconstructies en zorgen voor een optimaal ontwerp waarbij kwaliteit en duurzaamheid steeds centraal staan.  Met onze eigen teams voor verkoop, engineering, productie en uitvoering werken we projecten uit van A tot Z.  

ASK Romein is eveneens een ervaren staalbouwer waarbij we bij voorkeur vanuit onze eigen design- en engineeringsafdeling zeer omvangrijke en complexe staalconstructies realiseren in binnen- en buitenland.  In onze productielocaties in Roosendaal en Malle (België) beschikken we over een geavanceerd machinepark inclusief een gerobotiseerde  assemblage-,  en  lasproductielijn. In onze vestigingen in Vlissingen en Middelburg produceren we hoogwaardige en complexe staalconstructies.

OTHER PARTNERS

Heijmans

Heijmans

Heijmans is een beursgenoteerde onderneming die activiteiten in vastgoed, woningbouw, utiliteit en infra combineert in de werkgebieden Wonen, Werken en Verbinden. Door te sturen op voortdurende kwaliteitsverbetering, innovatie en integraliteit realiseren we toegevoegde waarde voor onze klanten. Heijmans realiseert projecten voor woonconsumenten, bedrijven en overheden en bouwt samen met hen aan de ruimtelijke contouren van morgen.

Pieters Bouwtechniek

Pieters Bouwtechniek

Pieters Bouwtechniek is een in 1974 opgericht, vooraanstaand advies- en ingenieursbureau voor bouwconstructies. Pieters Bouwtechniek is met ruim 100 deskundige en betrokken medewerkers actief in de volgende disciplines: utiliteitsbouw, woningbouw, commercieel vastgoed, infrastructuur, industrie, herbestemming en renovatie. Met de kennis en inzet van de ervaren constructeurs, ontwerpers en projectleiders werkt Pieters vanuit regionale vestigingen aan bijzondere projecten die Pieters nationale bekendheid hebben gegeven.

IMd Raadgevende Ingenieurs

IMd Raadgevende Ingenieurs

IMd Raadgevende Ingenieurs (1960) is een onafhankelijk ingenieursbureau in hart en nieren. 35 constructief ontwerpers, constructeurs en tekenaars stellen hun vakkennis in dienst van ontwikkelaars, bouwers en architecten – voor slimme, efficiënte maar vooral economische constructies die gebouwen haalbaar maken. IMd zorgt dat de architect ‘zijn gebouw’ kan realiseren, dat adviseurs optimaal kunnen presteren en dat de aannemer snel & simpel kan bouwen. Van groot tot klein, van complex tot eenvoudig, IMd is opdrachtgevers bij alle soorten opdrachten graag van dienst.

Bayards

Bayards

Bayards Aluminium Constructies B.V. is een van de meest toonaangevende bedrijven ter wereld op het gebied van het engineeren, ontwerpen, produceren en installeren van complexe aluminium constructies. We hebben wereldwijd ruim 15 locaties en zijn actief in diverse sectoren waaronder de civiele bouw, luxe jachtbouw, (wind)energie en Defensie. Bayards is een pionier in de markt wat betreft het ontwikkelen van gewichtsbesparende en onderhoudsvrije constructies. Omdat we met aluminium werken, is alles daarnaast ook extreem duurzaam en milieuvriendelijk, of het nu een helipad, verkenningsvoertuig of brug is. Alle producten worden gemaakt met eigen ontworpen profielen en gebouwd volgens de laatste internationale regelgeving.

Deerns

Deerns

Deerns brengt al sinds 1928 ideeën tot leven voor technische infrastructuren van gebouwen, infrastructurele voorzieningen en stedelijke en industriële gebieden. Ideeën die rekening houden met de strengere regelgeving als het gaat om hygiëne en veiligheid, en met de zorgen rondom klimaatverandering en CO2-uitstoot. Ideeën die bovendien een antwoord bieden op onze snel veranderende wereld, op de wereldwijd groeiende welvaartsstandaard en op de stijgende behoefte aan een comfortabele en gezonde leefomgeving. Als wereldwijd opererend onafhankelijk ingenieursbureau heeft Deerns met 600 specialisten het vermogen om deze ideeën succesvol te realiseren. Hierbij hanteren we voor elke opdrachtgever een eigen, unieke aanpak. Van concept tot ontwerp en van directievoering tot nazorg: Deerns brengt ideeën tot leven.

ENCI

ENCI

ENCI, opgericht in 1926, staat voor cement, Nederlands cement. Verreweg het grootste deel van de verschillende cementsoorten van ENCI wordt in Nederland afgezet waar ENCI marktleider is. De verkoop- en marketingactiviteiten vinden plaats vanuit het kantoor in 's-Hertogenbosch waar nog een aantal andere centrale afdelingen gevestigd zijn. De productie van ENCI-cement vindt plaats in de fabrieken in Maastricht, IJmuiden en Rotterdam. De belangrijkste klanten van ENCI zijn de betoncentrales, producenten van betonproducten, aannemers, bouwmaterialenhandels en producenten van droge mortel. ENCI maakt deel uit van de HeidelbergCement Groep, wereldwijd marktleider in zand en grind en één van de grootste producenten van cement en beton ter wereld. ENCI maakt deel uit van de activiteiten van HeidelbergCement in de Benelux. De HeidelbergCement Groep is op de Nederlandse markt ook aanwezig via Mebin (betonmortel) en Sagrex (aggregaten).

DIANA FEA B.V.

DIANA FEA B.V.

DIANA FEA B.V. is the developer of the DIANA finite element analysis software program. This software is used worldwide by companies and universities. DIANA is utilised in the calculation of forces and prediction of deformation in structural and geotechnical applications. This enables the design of structural and geotechnical projects to be optimised and for risks to be quantified. Worldwide interest in the application of advanced analysis is growing strongly.

Zonneveld Ingenieurs B.V.

Zonneveld Ingenieurs B.V.

Zonneveld Ingenieurs B.V. is een onafhankelijk ingenieursbureau op het vakgebied van constructief ontwerpen van draagconstructies van bouwwerken. Projecten variëren van groot tot klein. De ca. 30 medewerkers zijn technisch hooggekwalificeerd en hebben uitgebreide kennis en ervaring. Binnen het bureau zijn specialisten aanwezig op het gebied van staal, beton, prefab beton, voorgespannen beton, glas, hout, dynamica, bouwplanningen, begrotingen, bouwputten, funderingstechnieken, bouwmethodieken en duurzaam bouwen.

Bouwen met Staal

Bouwen met Staal

De Stichting Bouwen met Staal is de landelijke organisatie voor het gebruik van staal in de bouw. De stichting wil alle partijen in de bouw, van opdrachtgevers tot en met toeleveranciers, ondersteunen bij het toepassen van staal. De activiteiten zijn zo veel mogelijk toegesneden op staaltoepassingen in de industriebouw, utiliteitsbouw, woningbouw en infrastructuur. De vereniging telt ruim vierhonderd bedrijfsleden, duizend persoonlijke leden en tweehonderd student-leden.

Cement & Beton Centrum

Cement & Beton Centrum

Het Cement & Beton Centrum behartigt de belangen van vijf aangesloten cementindustrieën. Het centrum stimuleert materiaal- en productontwikkeling door o.a. samenwerking met partners binnen en buiten de industrie. Duurzaam bouwen met beton staat op de agenda. Zij stimuleren het benutten van thermische massa van betonconstructies, in nauwe samenwerking met VOBN en BFBN. Een van de initiatieven is een jaarlijkse ideeënprijsvraag met als doel innovatie in de betonsector te stimuleren.

Sentijn

Sentijn

Sentijn is gespecialiseerd binnen het vakgebied van ingenieurs. We hebben een sterk en uitgebreid netwerk met interessante en uitdagende opdrachtgevers binnen de civiele techniek en bouwkunde. Sentijn werkt hierbij samen met aannemers, ingenieursbureaus en overheids-gerelateerde partijen. Wij dragen bij aan de ontwikkeling en ambitie van ingenieurs door middel van een stimulerende en inspirerende aanpak. Jij ziet dit terug doordat we jouw ambitie centraal stellen en pro-actief met je meedenken naar kansen in de markt. Ben je onlangs afgestudeerd voor je Master Structural of Building Engineering en op zoek naar een leuke uitdaging? Dan komen we graag met jou in contact. Op www.sentijn.com vind je meer informatie over onze organisatie en dienstverlening.