You are here:

ConstructieShop.nl

Website
https://constructieshop.nl/
Sector
Engineering Firm, Consultancy Firm
Area
Engineering
Required language
Dutch
Company size
10-20

About ConstructieShop.nl

Mijn naam is Roy de Lepper en ik ben mede-eigenaar van ConstructieShop.nl, een snelgroeiend constructiebureau in Rotterdam. Wij zijn hard bezig als constructeurs de (ver)bouwwereld flink te veranderen. Benieuwd hoe wij dat doen?

Lees dan even verder .

Ik zal even beginnen bij het begin. In 2017 ben ik samen met één van mijn beste vrienden ConstructieShop.nl begonnen. Wij zagen namelijk dat constructeurs in de (ver)bouwwereld ontzettend weinig gebruik maken van data & andere slimme technologieën.

Dat kan anders vinden wij!

Daarom zijn wij met ons team met veel jonge mensen (en een paar ervaren constructeurs), bezig met het maken, automatiseren en continu verbeteren van constructieberekeningen voor verbouwingen. En dat gaat ontzettend goed, want we groeien keihard .

Om de vervolgstap in onze groei te kunnen zetten zijn wij op zoek naar jonge constructeurs die net als wij geloven dat we dankzij het gebruiken van data & het maken slimme rekensheets constructieberekeningen in de toekomst kunnen automatiseren.

Is dit iets voor jou? Stuur mij dan even een mailtje, ik vertel je graag meer over ons bedrijf onder het genot van een kopje koffie.

Roy de Lepper | Mede-eigenaar | roy@constructieshop.nl

PS Vraag je je af of het maken en automatiseren van constructieberekeningen voor  verbouwingen wel uitdagend genoeg is? Haak dan zeker nog niet af, want die uitdaging is er zeker, beloofd!

Partners