You are here:

Constructeur

Company
Van Rossum
Type
Vacancies
Location
Netherlands
Sector
Building Engineering, Engineering Firm
Required language
Dutch, English
Area
Consultancy , Design, Engineering, Building Structures , High Rise
Website
http://www.vanrossumbv.nl/

Description

Van Rossum is een inventief en pragmatisch adviesbureau op het gebied van constructies voor gebouwen en infrastructurele werken. Dit kunnen toonaangevende projecten zijn van klein tot groot formaat. Voor meer informatie over Van Rossum en onze projecten verwijzen wij je graag naar onze website https://www.vanrossumbv.nl/ .

Voor onze vestigingen in Almere, Amsterdam, Rotterdam en Utrecht zijn wij op zoek naar een constructeur.

Wat ga je doen?

Als constructeur ben jij verantwoordelijk voor het zelfstandig ontwerpen van constructies. Jij bent vanaf het begin betrokken bij het project en ontwerpt en rekent de draagconstructies van nieuwe gebouwen door. Met jouw creatieve en slimme insteek, ben jij in staat om met duurzame oplossingen te komen en die te realiseren.

Wat bieden wij?
Van Rossum bestaat uit een multiculturele, enthousiaste groep collega’s waarbij een informele sfeer heerst. In een hecht team wordt samengewerkt aan toonaangevende projecten. Wij vinden persoonlijke ontwikkeling belangrijk en bieden daarom interne en externe opleidingen aan. Voor een goede start bij Van Rossum doorloop jij ons onboardingsproces. Verder bieden wij een marktconform salaris en arbeidsvoorwaarden.

Wij vinden ontspanning belangrijk en dit is daarom terug te zien in onze organisatie. Tijdens de pauze kun jij jouw collega’s uitdagen tot een spelletje in de kantine of tot rust komen met een lekker stuk fruit. Lijkt het jou wat om na werktijd te gaan sporten? Dan zijn de verschillende ‘sportgroepjes’ mogelijk wat voor jou! Er zijn diverse groepjes waar jij bij kan aansluiten, bijvoorbeeld bij tennis of zaalvoetbal.

Ben jij?

  • Op zoek naar een nieuwe uitdaging en werk jij goed onder druk, zowel zelfstandig als in teamverband?
  • Representatief en kun je goed communiceren met diverse partijen in (binnen) het bouwproces?
  • In staat onder druk de verantwoordelijkheid te dragen van meerdere taken?

Dan zijn wij opzoek naar jou!

Heb je interesse of wil je meer weten over de inhoud van de functie? Neem dan contact met ons op via 020-61 53 711 of stuur een e-mail naar sollicitatie@vanrossumbv.nl
We kijken uit naar jouw sollicitatie en wie weet kom jij ons team versterken!

Partners