You are here:

Q&A Stage lopen en afstuderen bij Witteveen+Bos - 18 juni

27/05/2020

De mogelijkheden om evenementen op onze kantoren te organiseren vallen weg. Maar we merken dat studenten en young professionals zich juist nu oriënteren, vanuit huis, op de arbeidsmarkt. Daaruit is het initiatief ontstaan om een online Q&A te organiseren. Op deze manier kunnen onze huidige stagiaires en afstudeerders met enthousiasme bijvoorbeeld iets vertellen over wat hun stage precies inhoudt, aan wat voor projecten we allemaal werken en wat we dan precies doen voor werkzaamheden.

 

Q&A Stage lopen en afstuderen bij Witteveen+Bos - 18 juni

 

Geen gastcolleges, geen opendagen en geen bedrijvenmarkten. Maar hoe krijg je dan antwoord op al je prangende vragen? En hoe weet je dan of stage bij een advies- en ingenieursbureau zoals Witteveen+Bos écht bij jou past?

 

Wat houdt het evenement in?

We kunnen ons voorstellen dat het in deze bijzondere tijd lastig is, maar wij bieden de oplossing! Neem deel aan onze online ‘Q&A: Stage lopen en afstuderen bij Witteveen+Bos’ op donderdag 18 juni van 14.00 – 15.30 uur. Tijdens de Q&A sessie vertellen we jou graag meer over Witteveen+Bos en haar technische projecten. Daarnaast bieden we je de mogelijkheid om kennis te maken met enkele huidige stagiaires. Onze stagiaires vertellen met veel enthousiasme over wat hun stage inhoudt, aan wat voor projecten ze allemaal werken en wat ze dan precies doen voor werkzaamheden. Een informatieve sessie, waarbij jij uiteraard ook al je vragen kan stellen. Heb je nu alvast een vraag, of meerdere vragen, zend jouw vraag via de link in en ook deze zullen we dan beantwoorden tijdens de Q&A!

 

Het dagprogramma

14.00 - 15.30 uur

 

Waar kun je ons ontmoeten?

Online

 

Inschrijflink

https://lnkd.in/dqTCkFG

 

 

Partners