You are here:

Symposium by and for steel engineers

30/11/2021

Dutch only

Symposium voor en door staalconstructeurs (online)

Bouwen met Staal organiseert jaarlijks het symposium “Voor en door staalconstructeurs”. Net als vorig jaar zullen wij ook dit jaar het symposium online organiseren.

Datum:      Donderdag 16 december
Tijd:           14.15 uur - 17.15 uur
Locatie:     Online 

Op deze dag worden constructeurs door middel van voordrachten en discussies op de hoogte gebracht van in aanbouw zijnde of gerealiseerde bouwwerken in de bouwkundige of civiele sector in het binnen- of buitenland, interessante reken- of programmeerklussen, specifieke oplossingen of detailleringen, uitkomsten van gerealiseerd of onderhanden onderzoek, enz. Kortom werk, waar een lid trots op is, kan worden gedeeld met vakgenoten.

Het online symposium is bestemd voor constructeurs en staalbouwers. Het kan interessant zijn voor alle medewerkers van bouwbedrijven, advies- en architectenbureaus. Deelname levert u punten op voor het Constructeursregister (toehoorders 1 KE's, sprekers 2 KE's).
 

Klik hier voor het programma of om u aan te melden.

Partners