You are here:

Registration National Steel Award 2022

14/01/2022

Nationale Staalprijs 2022

De Nationale Staalprijs bestaat sinds 1971. Deelnemen is mogelijk met projecten – nieuwbouw, verbouw of renovatie – in Nederland óf in het buitenland die geheel of gedeeltelijk in staal zijn uitgevoerd. Bij een buitenlands project zijn tenminste twee Nederlandse projectpartners betrokken. De projecten moeten zijn opgeleverd of in gebruik zijn genomen in 2020 of 2021.

De jury kan projecten nomineren in vijf categorieën. Uit de genomineerde projecten kan de jury in elke categorie een Nationale Staalprijs en bovendien over alle categorieën heen een Nationale Duurzaamheidsprijs Staal toekennen.

CATEGORIEËN
A • Utiliteitsbouw
B • Industriebouw
C • Woningbouw
D • Infrastructuur
E • Karakteristieke stalen bouwdelen

Meer informatie kan worden gevonden op de website van Nationale staalprijs. Inschrijven kan tot 1 juni 2022 via dit formulier.

Partners