You are here:

Webinar Road to Smart Factory

10/01/2022

Road to Smart Factory

Het roept ongetwijfeld herkenning op: Efficiëntie verhogen en kosten verlagen. Investeren in je onderneming om daarmee continuïteit en groei te waarborgen. En tegelijkertijd omgaan met enorme tekorten aan technisch personeel. Voortman Steel Machinery begrijpt als geen ander welke uitdagingen onze staalbouwers en staalleveranciers aangaan. Daarom zetten zij vol in op volledige automatisering van productie en het behalen van maximale output. Met de nodige kennis, ervaring en nauwkeurige data simulaties zijn zij in staat hun productportfolio en totaaloplossingen als maatwerk aan te bieden.

Een mooi voorbeeld is Reijrink Staalconstructie. Zij zitten midden in de transitie naar 'Smart Factory'. Een unieke samenwerking met Voortman laat zien welke stappen er genomen zijn naar het uiteindelijke doel: eindigen in de top-5 van meest geautomatiseerde staalbouwers van Nederland.

Tijdens ons webinar op 10 februari nemen we je mee naar Reijrink Staalconstructie. Zij geven openheid in hun groei en uitdagingen. Welke stappen hebben zij genomen? Hoe gaan zij om met automatisering? Samen met Voortman laten zij trots hun laatste investering zien. En niet geheel onbelangrijk, wat is de impact voor het personeel en de werkvoorbereiding? Natuurlijk is het mogelijk om tijdens het live webinar vragen te stellen aan onze experts.

Voor deelname moet u zich uiterlijk de woensdag voor het webinar aanmelden via het formulier. Op de ochtend van het webinar ontvangt u een e-mail met link naar het webinar. Bouwen met Staal behandelt de aanmeldingen op volgorde van binnenkomst. Deadline aanmelding is 10.00 u. op de dag van het webinar.

  • Donderdag 11 februari 12:00-14:00
  • Online

Partners