You are here:

News

23/02/2022
(dutch event)

Lancering Bouwakkoord Staal

Namens de kerngroep Bouwakkoord Staal nodigt Bouwen met Staal u uit voor het bijwonen van de lancering van het Bouwakkoord Staal op donderdagmiddag 10 maart a.s., van 15:00–18:00 uur bij (onder voorbehoud) IMd Raadgevende Ingenieurs in Rotterdam.

Bij deze feestelijke gelegenheid zullen diverse betrokken bedrijven en organisaties het staalbouwketen-brede convenant met hun handtekening bekrachtigen. Voorafgaand aan de tekensessie gaat de voorzitter van het Bouwakkoord Staal, Jacqueline Cramer met geëngageerde koplopers in verduurzaming in debat over de betekenis, waarde en perspectieven van het Bouwakkoord Staal.

Er wordt voor een goed gevulde middag gezorgd en deelname is gratis. Klik voor meer informatie over het programma en inschrijven hier

Partners