You are here:

News

16/03/2022

Game show and party by Enginear

The evening will be in Dutch. 

Zoals je misschien al weet organiseert Enginear jaarlijks tientallen evenementen voor studenten en jonge ingenieurs. Van inhoudelijke trainingen en workshops, tot zomerevents en feestavonden. Dat zijn voor ons waardevolle momenten waarop we écht contact met elkaar maken, we onze kennis kunnen delen en helpen met nieuwe inzichten.

Door jou echt te leren kennen en met oog op jouw ambities kunnen wij jou uiteindelijk helpen bij het vinden van de juiste match. Of het nu gaat om een technische bijbaan, of een vaste baan na je afstuderen. Maar het zijn vooral ook momenten waarop we het gewoon heel leuk hebben als ingenieurs onder elkaar.

Juist dat persoonlijke contact met jullie hebben we zo gemist de afgelopen twee jaar.
En om te vieren dat we elkaar eindelijk weer live en in groten getale kunnen ontmoeten, organiseert Enginear op 21 april een waanzinnig evenement, exclusief voor jonge ingenieurs én technische studenten in de gebouwde omgeving.

Alle ingrediënten voor een topavond zijn aanwezig! Een te gekke locatie, vette DJ’s en muziek, een dynamische en interactieve spelshow met prijzen, de drankjes worden door ons verzorgd, en er zijn heel veel leuke mensen uit het vakgebied!

Kijk voor meer informatie en de early bird tickets op de website

Partners