You are here:

Workshop Failnomore

23/05/2022
Check the Bouwen met Staal website for more information about this afternoon. 

Workshop Failnomore

Naar aanleiding van onder andere de voortschrijdende instorting van de Twin Towers in New York worden tegenwoordig hogere eisen gesteld aan constructieve robuustheid van het ontwerp. In dat kader zijn binnen FAILNOMORE voor staal en staal-beton constructies praktische aanbevelingen ontwikkeld voor uitzonderlijke belastingen zoals ontploffingen, branden en aardbevingen. De resultaten van het onderzoek zijn vastgelegd in richtlijnen, handboeken en voorbeelden die zijn vertaald in verschillende talen waaronder het Nederlands. In een groot aantal landen in Europa, waaronder Nederland, worden workshops georganiseerd om deze kennis te verspreiden

The first two lectures bij Milan Veljkovic and Florentia Kavoura will be in English.

Partners