You are here:

Nobleo Bouw & Infra B.V.

Sector
Civil Engineering
Required language
Dutch, English

About Nobleo Bouw & Infra B.V.

Constructief Ontwerp Infra

De ingenieurs van Nobleo Bouw & Infra zijn specialisten in het ontwerp van civiele kunstwerken en hebben veel ervaring met middelgrote en grote infraprojecten. Binnen deze projecten verzorgen zij het 3D ontwerp, de constructieve berekeningen, adviezen, ontwerpleiding en ontwerpmanagement.

 

De ingenieurs van Nobleo Bouw & Infra brengen hun kennis en kunde naar de klant om projecten tot een succes te maken. Door hun goede communicatieve vaardigheden, kunnen de ingenieurs hun expertise met de klant delen. Het delen van kennis draagt bij aan de realisatie van een succesvol project.

 

Nobleo Bouw & Infra is in alle projectfases actief; van projectinitiatie of tender tot en met realisatie en beheer. Nobleo Bouw & Infra zet haar teams van specialisten in op basis van een mix van kwaliteiten die aansluiten op de projectbehoefte.

 

De expertise velden waarin Nobleo Bouw & Infra zich onderscheidt zijn:

·Integraal constructief ontwerp en constructieve berekeningen van kunstwerken in beton en staal;

·Ontwerpleiding en ontwerpmanagement van complexe integrale infraprojecten;

·Constructieve inspecties en herberekeningen van bestaande kunstwerken;

·Ontwikkeling in 3D ontwerp (REVIT) en BIM, gekoppeld aan inhoudelijke expertise van kunstwerken en raakvlakken met wegontwerp en andere disciplines;

·Adviseren op constructief gebied;

 

Door binnen de organisatie de focus te leggen op leren van elkaar en continue persoonlijke verbetering willen we invulling geven aan onze doelstelling om de beste te zijn in ons vakgebied.

Partners