You are here:

Stagiair / afstudeerder

Company
Van Rossum
Type
Graduation projects
Location
Netherlands
Sector
Building Engineering, Engineering Firm
Required language
Dutch, English
Area
Design, Engineering, Building Structures , High Rise
Website
http://www.vanrossumbv.nl/

Description

Wie zijn wij?
Van Rossum is een inventief en pragmatisch adviesbureau op het gebied van constructies voor gebouwen en infrastructurele werken. Dit kunnen kleine projecten zijn maar ook zeer grote toonaangevende projecten. Van Rossum heeft vestigingen in Amsterdam, Rotterdam, Utrecht en Almere en is op zoek naar enthousiastelingen om het team te komen versterken.
Voor meer informatie over Van Rossum en onze projecten verwijzen wij je graag naar onze website. www.vanrossumbv.nl.

Wat ga je doen?
Als stagiair krijg je afhankelijk van de actuele projecten te maken met een diversiteit van (aan) werkzaamheden.

Wat bieden wij?
Van Rossum bestaat uit een multiculturele, enthousiaste groep collega’s binnen een informele sfeer. In een hecht team wordt er samengewerkt aan ambitieuze en toonaangevende projecten. Wij vinden persoonlijke ontwikkeling belangrijk en bieden jou daarom een groot scala aan elementen aan, waarmee jij als stagiair een hoop praktijkervaring op kunt doen, een stagevergoeding en de kans om een deel te zijn van een aantal bijzondere projecten/objecten?

Ontspanning is belangrijk en dat is bij Van Rossum terug te zien. Tijdens de pauze kun jij jouw collega’s uitdagen tot een spelletje of tot rust komen onder het genot van een stuk fruit.

Ben jij?
Ben jij enthousiast, gedreven, energiek, ambitieus en kan er op jou gerekend worden? Ben jij een HBO/WO Civiele techniek of structural engineering student die op zoek is naar een stage, voor minimaal 4 maanden?

Naast stage mogelijkheden bieden wij ook afstudeermogelijkheden. Wil jij hier meer over weten? Neem dan contact met ons op: Tel: 020-61 53 711 of stuur een e-mail naar sollicitatie@vanrossumbv.nl
We kijken uit naar jouw sollicitatie en wie weet kom jij ons team versterken!

Partners